Stoomcursus EU als voorbereiding op EP2019-verkiezingen

Het budget voor de EU, de opvang van migranten, de verkiezingen voor het Europees Parlement van 2019 waarvan de campagne straks begint, Europa raakt ons. Prof. Dr. Anna van der Vleuten van de Radboud Universiteit, en hoogleraar Contesting Europeanization geeft aan journalisten uitleg bij de NVJ Academy hoe de band met Nederland in elkaar steekt. Ideaal als je je wilt verdiepen in de EU, als binnenlands- of regioredacteur of als redacteur van een vakblad of als redacteur buitenland. Ook het Europees Parlement en de Europese Commissie leggen uit wat er voor je te halen is in Brussel en hoe je dat daar kunt halen. 6 juni, NVJ in Amsterdam. Prijs 8 euro en meer informatie op bijgaande link.

https://www.nvj.nl/agenda/stoomcursus-eu-wat-brussel-wie-regeert-straks-europa