Voor wie?

Voor media maakt Trommel Media verhalen hoe publieke en private partijen met elkaar samenwerken. Voor Binnenlands Bestuur bijvoorbeeld, over samenwerking tussen steden. Of voor socialevraagstukken.nl over de samenwerking in wijken en de samenwerking in steden. Maar ook voor De Gelderlander, Omroep Gelderland en andere media kiest Simon Trommel deze insteek.

Voor de lokale en regionale overheid: ook maakt Simon Trommel verhalen in wijken vooral in Arnhem, over de sociale en fysieke infrastructuur. In dat geval kan een wijk de opdrachtgever zijn, maar ook de gemeente. Voor de gemeente Nijmegen reviewde Simon Trommel de gemeentelijke jaarrekening waardoor Nijmegen de artikel 12 status ontliep.

Not-for-profit: voor de Eusebiusparochie begeleidde Simon Trommel een publiek-privaat communicatietraject waardoor de kerk eenvoudiger een vastgoedportefeuille bestaande uit kerken en parochiehuizen op de markt kon brengen. Ook werkte Simon Trommel in campagnes van politieke partijen, meestal in een centrale rol in de campagnestaf.